Over ons

Duitse auto's wil een portaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een importauto uit Duitsland. En wil eventuele aanbieders en eventuele vragers tot elkaar brengen. Op het Internet is tegenwoordig bijzonder veel te vinden aan alternatieven om goedkoop een auto aan te schaffen. Zo ook over de import auto. Niet altijd is meteen duidelijk waar nuttige informatie te vinden is. Ook is het zoeken naar gespecialiseerde bedrijven soms lastig. Hier wil Duitse auto's middels portaal functie e.e.a. vereenvoudigen en / of centraliseren. Mocht u opmerkingen, vragen of ideeŽn hebben dan is het mogelijk om ons een e-mail te sturen. Zie daarvoor de pagina Contact.

Duitse auto's wil met de verkoop van advertentieruimte de kosten van de website terugverdienen. Op deze manier zal de website voor een iedere bezoeker beschikbaar blijven, dat is het uitgangspunt van Duitse auto's.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van deze website de grootste zorgvuldigheid betracht is, kan Duitse auto's niet garanderen dat de informatie compleet, actueel of nauwkeurig is. Duitse auto's doet haar best om de weergegeven informatie, de weergegeven informatie over diensten, diensten van derden en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden. Duitse auto's aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze website te vinden is. Alsmede de websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden en die via deze website toegankelijk zijn. Duitse auto's kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Duitse auto's ziet af van welke aansprakelijkheid dan ook.