Contact

Het is via onderstaande e-mail adres mogelijk om Duitse auto's een bericht te verzenden. Als u vragen heeft, opmerkingen maar ook ideeën t.a.v. het onderwerp importauto uit Duitsland maar ook over de website.

info@website-inter.net

Duitse auto's wil met de verkoop van advertentieruimte de kosten van de website terugverdienen. Op deze manier zal de website voor een iedere bezoeker beschikbaar blijven, dat is het uitgangspunt van Duitse auto's. Hieronder staat omschreven wat er voor u als eventuele adverteerder mogelijk is.

Adverteren op Duitse auto's.nl

In toenemende mate maakt ook uw doelgroep gebruik van Internet. Adverteren op Internet is een krachtig medium geworden. Ook bij Duitse auto's is dit mogelijk. De inkomsten van betaalde advertenties op onze website worden ook besteed aan onze eigen advertentiecampagnes op het Internet. Dit bevordert het bezoekersaantal van onze website, en onze adverteerders ontvangen daarmee reacties hun advertenties. Mocht u geinteresseerd zijn in een advertentie laat u zich dan vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden!

Qua mogelijkheden voor de advertentie kunt u denken aan:
- banner
- tekst link
- button
- weergave bedrijfslogo


De tarieven en voorwaarden zijn per e-mail op te vragen.

info@website-inter.net

Ook kunt u ons om een vrijblijvend advies vragen.